بحث آزاد اعتقادی

۱۱ خرداد ۱۳۹۱ | ۱۵:۰۶ کد خبر : ۳۲۳۹ دانشکده ها
تعداد بازدید:۴۵
به همت دفتر فرهنگ اسلامی ساختمان شیخ صدوق، جلسه بحث آزاد، پرسش و پاسخ اعتقادی با حضور حجت الاسلام والمسلمین رعدی از اساتید هیات علمی گروه معارف اسلامی و دانشجویان علاقمند برگزارگردید.

دراین جلسه، استاد رعدی با ذکر مقدمه ای با دانشجویان در رابطه با کلیات اصول اعتقادی اسلام و چالش های مرتبط در این مسیر، مطالبی را بیان نمود.

در ادامه جلسه دانشجویان به طرح شبه های مختلف پرداختند که توسط کارشناس جلسه به سئوالات آنان پاسخ داده شد.

همچنین به دلیل استقبال چشمگیر دانشجویان از این جلسه، مقرر گردید جلسات دیگری در این زمینه برگزار شود.

گفتنی است در پایان بسته فرهنگی شامل: خلاصه کتاب خدا ازدیدگاه قرآن نوشته شهید مظلوم دکتر بهشتی، cd قرآنی و  cdسخنرانی توزیع گردید و از شرکت کنندگان پذیرایی به عمل آمد.

نظر شما :